Programma

Invasion

Close Act

Kolossale beesten bewegen dwars door de mensenmassa. Een mythische wereld komt tot leven: overal klinken onmenselijke geluiden, een geheimzinnig figuur verschijnt, gevolgd door prehistorische vogels. De omgeving wordt volledig ingenomen, mensen raken in verwarring. Vluchten of volgen? De chaos wordt doorbroken door magisch gezang dat de beesten lokt en tot rust brengt! Invasion is een spannende straattheater voorstelling waarin de menigte als een golvende massa beweegt. Het publiek is gefascineerd door de immense figuren en beleeft een unieke ervaring!  

Frogs

Shalton Theatre

Deze amfibieën tot kunst verheven als kleurrijke natuurgetrouwe dieren, roepen de verwondering en verbazing op. Springend en kwakend zoeken zij een plek om te genieten van de omgeving.  

Met hun lange tong zijn ze op zoek naar een lekkernij en springen vervolgens meters weg. Op naar hun volgende prooi. De Kikkerkoning of IJzeren Hendrik komt regelrecht uit het sprookje van de gebroeders Grimm, die tijdens zijn act de betovering opzoekt. Menigeen zal hier aan moeten geloven!

Video

Bubblusion

Saskia Marges

Saskia is de drijvende kracht achter Bubblusion. Ze is de enige bubbleologist van Nederland. Vijf jaar geleden ontdekte ze de oneindige veelzijdigheid van zeepbellen, en gaat er geen dag voorbij zonder deze orbs! Saskia is de meest veelzijdige en innovatieve zeepbelkunstenaar van Nederland. Geen enkele andere artiest heeft zo'n uitgebreid lesprogramma, een indoorshow met elementen zoals rook, stoom en helium. 

Deze zeepbellenshow is uniek in Nederland. Stel je voor: honderden zeepbellen, zeepbellen in allerlei spectaculaire kleuren en vormen. Iemand gehuld in een zeepbel! Het pure plezier en de verwondering van grote zeepbellen in de lucht.

Video

Magic Herman's One man streetshow

Street Magic

De vrijwilligers, die zorgvuldig door Magic Herman worden aangewezen, zullen tot ieders verbazing  in staat zijn de meest verbluffende goocheltrucs uit te voeren. Goochelen met doeken, touwen, grote speelkaarten, eieren, ballonnen, Chineese ringen, Cups & balls etc. komen allemaal aan de orde. Ook laat Herman zijn glazen cups & balls zien. Geloof het of niet, balletje-balletje met echte transparante glazen! Kortom, een act boordevol spanning, sensatie, vuur, humor en vooral veel magie.

Video

De Barkas Collectie

Trisitan en Erik

De Barkas collectie is een bijzonder uitgebreide collectie vinyl verzameld en onderhouden door Tristan Kruithof en Erik Snoek. De afgelopen twintig jaar graven Tristan en Erik fanatiek naar juweeltjes tijdens rommelmarkten, platenbeurzen, op het internet en in kringloopwinkels.

​Originele singeltjes en LP’s uit de jaren vijftig en zestig van rock&roll tot ska, surf, soul en mambo, Van rhythm&blues tot funk, exotische jazz, calypso en cumbia. Naast de betere hits draaien we ook onbekend werk. Sta je open voor het onbekende? Dan wordt het een feest, dat swingt als een beer!

Springtime

Hendrick-Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp

Een over the top romantische komedie in de traditie van de stomme film. Van eerste ontmoeting tot en ze leefden nog lang en gelukkig… Een man en een vrouw hangen aan industriële veren in een stalen constructie. De veren zorgen voor een beperkte bewegingsvrijheid, waardoor bewegingen vertraagd, onhandig en karikaturaal zijn.

Een uniek visueel spektakel waarin de clichés zich opstapelen tot een tragikomisch liefdesverhaal.

Video


Botje Bij (4 - 8 jaar)

Botje Bij is een niet alleen een bij, maar ook een robot. En jij mag haar zelf besturen! We lezen eerst het prentenboek ‘Ssst! De tijger slaapt!’ en laten Botje daarna in de goede volgorde langs de plaatjes uit het verhaal rijden. Links, links, rechts en stop! Zie je wel dat je het kunt? 

Moordspel (8 - 12 jaar)

Er is een moord gepleegd in het centrum van Ede. Ben jij een echte detective? Kom dan helpen! Aanwijzingen verzamel je door goed te zoeken in boeken. Met die aanwijzingen kun je verder speuren.  Lukt het jou om de dader te vinden?


De Limo Fabriek

Hoi, welkom in De Limo Fabriek.
Stap op en loop de fabriek in!
Giet ‘m vol, draai de band en maak bubbels in het mini-limo-lab.
En dan… tappen maarrrr!
Fijne glaasjes limo, speciaal voor kinderen die dat wel lusten!|
Doei en drink smakelijk!